Mire nem jó a FAHÉJ? - tehetnénk fel a kérdést

2019.11.24

1. Immunerősítő: vírus-és baktériumölő (paraziták ellen), szájfertőtlenítésre is alkalmas
2. Gyulladáscsökkentő: bővelkedik antioxidánsokban, polifenolokban
3. Máj-és epetámogató
4. Stabilizálja a vércukorszintet
5. Emésztőenzimek termelését serkenti
6. Trigliceridszintet csökkenti
7. Természetes tartósító ételekben
8. Fokozza a vérkeringést, perifériákat is erősíti (bőr és agy vérellátásának fokozása stb.)
9. Csökkenti a menstruációs fájdalmakat
10. Afrodiziákum
11. Szívtámogató
12. Daganatellenes hatású
13. Csökkenti az általános allergiás tüneteket
14. Tartamaz: cinket, rezet, mangánt, szelént, kolint, magnéziumot, káliumot
15. A fahéj hasonlóan működik a süteményekben mint a csipet só: felerősíti az édes jegyeket (kevesebb édesítő szükséges)