Héjakút teák 

~ Forrás az anyatermészethez ~


A civilizált ember elveszett a túlingerelt világban. Béklyóba köti a teljesítmény-orientált társadalom, a felgyorsultnak érzett idő pedig fojtogatja. A mesterséges fényekkel körített, keltetőkhöz hasonló mindennapok felőrlik a női, a férfi, az emberi minőséget. Háttérbe szorítjuk alapvető igényeinket, mint a táplálkozást vagy a lelkiismeret-furdalás nélküli pihenést.


A ma embere próbál alkalmazkodni a hibrid valósághoz, de nehezen, csak testi-lelki fájdalmak kitermelésével megy neki. A rengeteg egészségügyi probléma pedig tükörként szolgál, hiszen a test és a lélek csak egyszerűen alkalmazkodik a környezetéhez, az ingerekhez.


Sajnos a civilizált ember eltávolodott otthonától, az anyatermészettől.


Sokan megéltük már azt az érzést egy kirándulás során, hogy lelassul az idő, megváltozik az étvágyunk, kitisztul a szellemünk, békét lel nyugtalan lelkünk. Generációk még megélhették a félelem nélküli folyóban, patakban való fürdést, fára mászást a cseresznyéért, a frissen kihúzott sárgarépa illatát a konyhakertből, vadvirágcsokor gyűjtését a nagymamával. Ezek az érzések, emlékek maradandóak, sokszor mentőövek a mai túlstimulált világunkban. 

 

Szomjazzuk a zsigerien tiszta benyomásokat. Valójában ezeknek az ősi, eltemetett mintáknak a felelevenítését szolgálja a Héjakút Család.   


A Héjakút teák azért születtek, hogy merni tudjunk az ősi forrásból. A gyógynövények mindig segítségünkre álltak, de a mai "élet-imitált" világban nagyobb szükségünk van rájuk, mint bármikor. A Héjakút teák holisztikus gyógyászat elvei alapján épülnek fel, amelyet a tényleges tapasztalati tudás tesz mélyrétegűvé.

A Héjakút teák testi-lelki összefüggések figyelembe vételével készültek, hogy segítségünkre tudjuk hívni a gyógyító természetet, mely bármikor képes visszafogadni tékozló fiait, lányait.

A Héjakút teakeverékek megalkotása során az organikus kapcsolódás fontosságára is összpontosítottunk. 

A 9 teakeverék egymással remekül kombinálható, szinergikus hatásúak, de komplexitásuk miatt akár egy-egy keverék önmagában is alkalmazható.

Az ábrán láthatjuk, hogy Héjakút teakeverékek a gyökeri regenerációra épülnek, amelyek szervesen kapcsolódnak további szintekhez.
Az ábrán láthatjuk, hogy Héjakút teakeverékek a gyökeri regenerációra épülnek, amelyek szervesen kapcsolódnak további szintekhez.

A Héjakút teák az alábbi címen is elérhetőek és megvásárolhatóak: 

Héjakút Drogéria és Biobolt

1077 Budapest, Király utca 93.

+36-30-375-4161