A táplálkozás és a ma embere
A ma emberének nehéz higgadtan tekintenie a táplálkozás kérdéskörére. Hitrendszerek épülnek egy-egy megközelítés köré, nap mint nap jelentkeznek instant messiások megváltásunkra.
A ma emberének nehéz higgadtan tekintenie a táplálkozás kérdéskörére. Hitrendszerek épülnek egy-egy megközelítés köré, nap mint nap jelentkeznek instant messiások megváltásunkra.
Mennyi izgalom rejlik a SZKVALÉNban! Hogy mi is az?
A következőkben összefoglaltam a kulcsfontosságú szempontokat. Természetesen bővíthetőek még a lehetőségek, de most az alapokat szerettem volna bemutatni.
Étrendük komplettálása szintetikus vaskészítményekkel (pl. vas-glükonát) nem jelent megoldást: csak olaj a tűzre.
A herpeszvírusok felerősödése a szervezetünkben mindig erőteljes jelzéssel bírnak: kiürültek raktáraink, a stresszt nem megfelelően kezeljük, adrenalin-rendszerünk túlterhelt (mellékvese), étkezésünk nem kiegyensúlyozott, immunrendszerünk, májunk is pátyolgatásra szorul.
A 21. századi ember egyik gyengéje a feldolgozott élelmiszerek kategóriája, mert rendíthetetlen fogyasztóvá lett nevelve. Sokan megtapasztalhatták már a függőség állapotát.
Ismerjük meg közelebbről az epe funkciót, mert már csak akkor hallunk róla, ha a hólyagot el kell távolítani vagy epekövesség gyanúja áll fenn. Ismét a prevenció lesz a kulcs.
Többek között emésztésünk megsegítésére alkotta meg a természet a fűszereket.