HÉJAKÚT

Drogéria és Biobolt 

Egy dietetikus vezetésével

Számomra kulcsfontosságú a hitelesség, ezért is végeztem el alternatív és klasszikus értelembe vett képzéseket. A saját üzletem megnyitásakor a legjobb tudásom szerint állítottam össze a palettát. Fontos volt számomra, hogy dietetikus képesítéssel tudjam vezetni az üzletet.

Úgy vélem, hogy egyre több a populáris szemléletű biobolt, ami már nem képviseli az igazi természetközpontúságot és természetgyógyászatot. A polcok roskadoznak egy-egy cég agyonreklámozott és divatos termékeitől, a valós hatékonyság pedig háttérbe szorult. A mai telített piac, a termékorientált eladások és hiteltelenség világában egy új szemléletet szeretnék megvalósítani.
A Héjakút célja a téves információk tömkelegéből való kisegítés, válogatott minőségű és megfizethető termékpaletta biztosítása, magyar produktumok előtérbe helyezése, tájjellegű és erdélyi gyógynövények megismertetése.

Mit is találsz a Héjakút Bioboltban?

Mindent, ami egy tudatos életvitelhez szükséges!

YIYA  / magyar fejlesztésű étrend kiegészítők teljes választéka
Napjaink legkorszerűbb, természetes hatóanyagait tartalmazó, szervezetünk egészségének megőrzését támogató készítmények. A termékek kizárólag természetes összetevőket tartalmaznak, mesterséges adalékanyagok felhasználása nélkül készülnek. A készítmények egy-egy egészségünkkel kapcsolatos területre összpontosítanak, az összetevőket élettani hatásaik szerint csoportosítottuk. A YiYa termékcsalád a minőség és megfizethetőség szempontjából kimagasló értéket képvisel a magyar étrend-kiegészítők piacán.

GAL / magyar fejlesztésű étrend-kiegészítők

Wise Tree Naturals /  magyar fejlesztésű étrend-kiegészítők és speciális krémek

Bihar kincse / teakeverékek
A BIHARI FÜVES EMBER, Ion Bonchis ősei már az 1800-as évek eleje óta gyógynövények gyűjtésével és népi gyógyászati alkalmazásaival foglalkoztak. A szomszéd országban AROMA PLANT néven ismert, a Bihar-hegységben kézzel szedett gyógynövényekből készült termékcsalád hazánkban BIHAR KINCSE néven vált a közelmúltban elérhetővé. Gyógyteáik között megtalálható idegrendszert támogató, máj- és epegondokat enyhítők, keringési rendszert támogató készítmények. Légzőszervi és emésztőrendszeri betegségek esetén, vérnyomás szabályozásra és nőgyógyászati problémák kezelésére van készítmény a bihari füves ember teái között, akárcsak immunerősítő vagy épp bőrbetegségek enyhítésére való keverék

Energy termékek / a hagyományos kínai gyógyászat alapján

Hujberbio / magyar fejlesztésű, természetbarát mosószerek

Konyhai alapanyagok különböző étrendekhez, diétákhoz igazítva / gluténmentes gabonák, magvak, lisztek, pelyhek, tésztakülönlegességek, extra szűz, hideg préselésű magolajok, cukorhelyettesítők stb.

Magyar gyógynövények széles választéka, elfeledett gyógynövények

100%-os illóolajok és kozmetikai alapanyagok, nagy figyelemmel válogatva

Hol találod a Héjakút Drogéria és Bioboltot?

Nézz be hozzánk vagy kövess minket:

Héjakút Drogéria és Biobolt

1077 Budapest, Király utca 93

+36-30-617-9074

hejakut.drogeria@gmail.com